Dat je de automatisering voor je bedrijf goed op orde moet hebben dat weet men wel zo langzamerhand. Sterker nog dit is van eminent belang. Als je dan toch op zoek bent naar vernieuwing, een nieuw netwerk of bijvoorbeeld nieuwe hard - software, dan zal je zien hoeveel opties er zijn.

Belangrijk is dan natuurlijk hoe je de juiste oplossing hiervoor vindt. Je bent in veel gevallen namelijk van plan aardig wat te investeren en dat moet dan voorlopig ook nog even echt goed voorzien in wat je bedrijf nodig heeft.

En juist dat is waar Levix ICT zich weet te onderscheiden. “Wij pakken de automatisering op en wij automatiseren voor een klant wat voor die klant nodig is en wat hij of zij wil”. “Door de automatisering zo in te vullen kunnen we winst voor de klant halen” zegt Gert Jan Vis.

Het juiste advies begint al bij de inventarisering van de wensen van de klant. Wat is de situatie van het bedrijf. Hoeveel werkplekken zijn aanwezig. Werkt men in een cloud, wie heeft welke rechten, moet er ‘buiten’ ingelogd kunnen worden door medewerkers? Wie heeft er toegang tot het totale DMS en CMS?  Al dat soort vragen komen aan bod in de inventarisatie. Levix Business ICT zoekt uit wat de klant nu echt daadwerkelijk nodig heeft op alle automatiseringsgebieden.

Het uitgangspunt bij Levix Business ICT : het ontzorgen van de klant is het aller belangrijkste. En door het juiste advies wordt dit gerealiseerd. Of het nu gaat om welk softwarepakket of welke vorm van telefonie, Levix Business ICT is op automatiseringsgebied van alle markten thuis. “Door de ervaring bij andere klanten uit de branche kun je veel beter en gerichter adviseren en zo de cliënt nog beter begeleiden” aldus Vis.

Altijd bereikbaar zijn voor de klant,  één aanspreekpunt en bij een storing, een snelle oplossing . Dat zijn veel gehoorde wensen bij ondernemers van MKB bedrijven. Juist hier weet Levix zich dan ook te onderscheiden. “Je moet er zijn voor de klant op het moment dat men hoopt dat je er zou zijn, de service van Levix moet een verassingseffect hebben. Ontzorgen optima forma dat is het devies!