Als het anno 2018 op zakelijk bellen aankomt, kun je af en toe behoorlijk wat kanten uit. Van “BYOD” (Bring Your Own Device) tot een gewone centrale, van VoIP naar volledig mobiel.

Maar hoe weet je nou wat bij je bedrijf past en hoe beoordeel je of VoIP wel voor je weggelegd is?

 

Daarom leggen we vandaag de aandacht op de highlights voor zakelijk bellen met VoIP. Dit moet je weten:

 

 

Is VoIP geschikt voor ZZP-ers?

Met veel semi-nieuwe trends (VoIP bellen bestaat namelijk al een hele tijd) heerst voor kleinere bedrijven vaak het gevoel dat het vooral bedoeld is voor grote organisaties met veel medewerkers, tal van locaties of zakken vol geld.

 

Bij VoIP kan het niet minder het geval zijn; juist voor ZZP-ers biedt deze manier van bellen heel veel voordelen.

 VOip

 

Vast, mobiel, thuis of altijd onderweg?

Veel ZZP-ers werken vanuit huis of zijn juist heel veel onderweg.
Tegelijkertijd wil je graag bereikbaar zijn EN een professionele uitstraling hebben als bedrijf. Daar hoort voor sommigen een vast nummer bij, in tegenstelling tot je 06 nummer, en het bereikbaar zijn tijdens kantooruren, OOK als je onderweg bent.

 

 

Snel handelen en altijd bereikbaar?

VoIP van Levix biedt zekerheid. Zo weet je dat je altijd een vat aanspreekpunt hebt bij Levix, in plaats van de lange wachttijden bij andere aanbieders als Vodafone of KPN.

 

Daarnaast is VoIP niet telefoontype afhankelijk en kun je op dezelfde simkaart zowel je zakelijke telefoontjes (vast en mobiel) en je privézaken regelen.

 

 

Je kunt niet in de toekomst kijken

Je weet niet wat er met je bedrijf gebeurt in 2018; misschien veranderen je wensen, of groeit je bedrijf spectaculair. Misschien ga je meer over de grens werken. Ook dan wil je weten dat je niet net een keuze hebt gemaakt voor een overeenkomst die enkele maanden later niet meer bij je past.

Ook daar hebben we over nagedacht!

 

  • VoIP voor ZZP-ers is bij Levix dagelijks opzegbaar
  • We groeien met je mee als je wensen veranderen
  • Je belt in het buitenland zonder extra roamingkosten met een applicatie op je laptop.
  • Ook handig: je betaalt wat je gebruikt

 

 

Even inzoomen op JOUW bedrijf

Natuurlijk is elk bedrijf anders en daarmee is jouw wensenpakket waarschijnlijk ook heel anders dan die van je buurman of misschien wel de concurrent.

 

Daarom gaan we graag met je in gesprek om de juiste weg te vinden EN leggen we uitgebreid uit wat slim is en wat niet (en waarom).

Een goed advies is veel waard, voor jou en voor ons!

 

 

Kom in contact, we helpen je graag verder!