Vragen?

Bel ons op: 073-5341131

Microsoft Shared Computer Activation

SCA voor Office 365 ProPlus

Met Shared Computer Activation (SCA) kunnen gebruikers zelf bepalen waar hun eigen Office 365 ProPlus licenties worden ingezet. Office 365 wordt per gebruiker gelicenseerd en SCA zorgt ervoor dat gebruikers op de juiste wijze en met een goede licentie toegang krijgen tot Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365.

De toepasbare scenario’s

  • In een Windows Azure omgeving
  • In een eigen dedicated omgeving (on-premise)
  • Omgeving :  dedicated third-party

Het belangrijkste aspect van Shared Computer Activation is dat het eindgebruikers meer keuze en flexibiliteit in het gebruik van Office 365 ProPlus geeft.

Optimaal Microsoft licenties inzetten
Levix Automatisering streeft naar een optimale omgeving voor het inzetten van softwarelicenties. Dit doen wij door zeer goede samenwerking met softwareleveranciers en het deelnemen aan juiste programma’s die mogelijkheden bieden tot optimalisaties van licentievormen en structuren.
Wij kunnen een belangrijke rol spelen in uw huidige en nieuwe ICT-projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring op ICT-gebied zijn wij een uitstekende sparringpartner en kunnen wij altijd een passend advies uitbrengen voor het inrichten van zowel grote als kleine bedrijfsnetwerken.